Välkommen!

Hej på dig!

Vad roligt att du har hittat till Konstigt 2015:s  hemsida!

På denna adress kan du redan nu bekanta dig med allt som har  med lägret att göra. Mera information kommer med tiden att komma upp och vi ska försöka göra allt så tydligt som möjligt så du alltid hittar den information du letar efter.

Om du ändå undrar någonting, men inte hittar svar på frågan, kan du alltid maila till lägrets e-postadress konstigt2015@gmail.com. Det är alltid ett bättre alternativ att fråga om grejer du undrar över än att ta någonting förgivet och eventuellt skapa missförstånd.

Konstigt 2015 är ett samläger mellan Sibbos två svenskspråkiga scoutkårer: Scoutkåren Åfararna och Östersundom Scouter. Vi har samarbetat mycket förr och är säkra på att lägret kommer att bli suveränt.

Följ också Konstigt 2015 på
Facebook på Konstigt 2015 och på
Instagram på namnet konstigt2015.

Vi hörs!

Posted in Okategoriserade.