Dag 2 – Måndag 27.7

Idag blev vi väckta ungefär klockan 07.45 och gick till flagghissningen, och sedan efter gick vi och äta morgonmål. Efter det hade vi lite fritid för att sedan skulle spejarscouterna och paddla. Och vi blev kvar på området, vi samlades vid flaggstången för att bli uppdelade i två grupper. ena gruppen fick gå med Oliver och Nina och andra fick gå till Fanny och Tina och där diskuterade vi om barnkonventionen. Efter att vi alla var klara så samlades vi igen vid flaggsången och då fick hälften gå med Olivia och Susse och ha memory och andra hälften gå med Rasse och Daniel och spela fotbollar vi hade gjort själv av återvinningsmaterial. Sedan lekte vi med Susse kramnata  och sen fick vi gå och simma. När vi var klara med att simma så gick vi upp och böt till varma kläder och sen gick vi och äta. Efter att vi hade ätit så fick vi göra origami och så fick vi fingermåla. Ungefär efter då så kom spejarscouterna tillbaks och de gick och simma så vi for också. Då fick vi också gå i bastun. Sen kom vi upp och äta….igen. Sen hade vi olika internationella lekar och efter det fick vi fritid. Sedan åt vi hotdog till kvällsmat och fick se en film. Nu ska vi tvätta tänderna och gå och sova så gonatt!

– Sandra och Björg, äventyrsscouter

Mera bilder finns här: https://picasaweb.google.com/afararna.org

DSC_0114DSC_0078 DSC_0085 DSC_0103 DSC_0104 DSC_0106 DSC_0121 DSC_0130 DSC_0147 DSC_0177 DSC_0179 DSC_0214 IMG_1606 IMG_1613 IMG_1619 IMG_1624

Posted in Okategoriserade.